Dancing Stars Епизод 14.05

Dancing Stars Епизод 14.05

Гледай Dancing Stars Епизод на 14.05 тук

„Dancing Stars“ е един от най-очарователните танцови формати в света, който обещава да внесе истински вълнение и забавление сред зрителите на bTV. Водещи на звездното предаване са Александра Раева и Краси Радков, които с елегантни танцувални стъпки, отлично настроение и доза хумор, ще ни водят през вълнуващите моменти на това блестящо шоу тази пролет. И двамата, певица и актьор, натрупаха значителен телевизионен опит именно на bTV и от февруари ще се завърнат на екран, заедно с „Dancing Stars“. Алекс и Краси ще споделят напряко емоциите на танцуващите двойки, ще разсейват напрежението с усмивки по време на елиминационните кръгове и ще развличат зрителите и гостите от високата сцена на шоуто.

„Честно казано, мечтаех да бъда сред танцьорите. Мисля, че имам потенциала и бих могъл да „издухам“ поне половината от тях. Надявам се да ми дадат шанс да го демонстрирам. Но наистина, обожавам това невероятно танцувално предаване и съм изключително вълнувана, че ще стана част от неговия магически свят. „Dancing Stars“ е израз на страст, емоции, празник на цветове и ритми, които ще трогнат и възбудят всеки. Очаквам с нетърпение да преживея всеки момент от предаването с най-забавния човек на планетата – Краси Радков, със зрителите, журито и всички мотивирани участници. Предстои ни страхотен сезон!“, споделя своето вълнение водещата Алекс Раева.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И НЕ ПРОПУСКАЙ ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Netcinema

Вашият коментар