Dancing Stars Епизод 10 23.04

Dancing Stars Епизод 10 23.04

“Dancing Stars” – eдин от най-бляскавите световни танцувални формати, който ще предизвика истински фурор и невероятно настроение в зрителите на bTV, има своите звездни водещи. Това са Александра Раева и Краси Радков, които с танцова стъпка, много настроение и хумор, ще ръководят събитията в бляскавото шоу тази пролет в ефира на медията. Певицата и актьорът имат богат телевизионен опит, започнал именно от bTV, а от февруари ще се завърнат в телевизията заедно с “Dancing Stars”. Ръка за ръка Алекс и Краси ще съпреживяват на живо емоциите на участниците и техните партньори в танците, ще разведряват с усмивка натрупаното напрежение по време на елиминационните етапи и ще забавляват зрителите и гостите в публиката от високата сцена на шоуто.

„Откровено казано се надявах да съм част от танцьорите. Истината е, че според мен имам добри заложби и мога да „отвея“ поне половината от участниците. Надявам се да ми разрешат да им направя показно. Сега сериозно. Обожавам това невероятно танцувално шоу и много се вълнувам, че ще се докосна до неговия вълшебен свят. Dancing Stars е страст, емоция, феерия от цветове и ритъм, които ще докоснат и развълнува всеки човек. Радвам се, че ще съпреживявам всеки един момент в това предаване с най-забавния жив човек на планетата – Краси Радков, зрителите, журито и участниците, които са много нахъсани. Предстои един страхотен сезон!“, споделя вълнението си водещата Алекс Раева.

„За мен Dancing Stars е невероятно предизвикателство. Знам, че танците са сложна материя и го знам още от времето в Театралната академия, където трябваше да минавам и такива курсове. Въпреки че тогава изглеждах по малко по-различен начин, си бях все така „пластичен“. Възхищавам се на артистите, които могат да изразяват толкова силни емоции, подчинявайки тялото си на красивата музика. Преди години по милостта на зрителите и вероятно заради това, че винаги гледам на всяко предизвикателство без много претенции, стигнах до финала на Dancing Stars. Много ми хареса да съм на тази сцена. Сега години по-късно се радвам, че ще съм отново тук и ще ми е интересно да гледам отстрани как минават през същите танцувални премеждия новите претенденти за огледалната купа. Предавам им щафетата, защото шоуто трябва да продължи!“, допълва водещият Краси Радков.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И НЕ ПРОПУСКАЙ ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Netcinema

Вашият коментар