Три сестри Епизод 137

Три сестри Епизод 137

Гледай Три сестри Епизод 137 с БГ Аудио тук

Сюжетът на „Три сестри“ засяга актуални и значими теми като любовта, предателството, състраданието и предаността. Сцената се разгръща сред ароматните на маслини калдъръмени улички на Айвалък, където се намира една красива стара къща. В тази къща, като в истинска приказка, живеят три сестри с родителите си. Тюркян, Дьонюш и Дерия растат в хармония, подкрепят се взаимно и мечтаят за светло бъдеще. Въпреки любовта на семейството и доброто възпитание, което получават, те не са напълно подготвени за неочакваните обрати в живота. Най-голямата сестра, Тюркян, ще срещне любовта в лицето на Сомер, но скоро семейството ще се сблъска с трудности. Мечтаейки за щастлив семеен живот, младата жена се оказва затворена и нещастна в приказен на вид замък. Какво предстои на сестрите, зрителите могат да научат всеки делничен ден от премиерния сериал.

В главните роли в турския хит участват талантливите актриси Йозгю Кая, Алмила Ада и Мелиса Бербероулу. Режисьор на сериала е Еда Тексьоз, а сценаристите са Бетюл Яасаан, Нилюфер Йозчелик и авторката на историята Иджлял Айдън. Зрителите ще я видят и в самия сериал, където изпълнява ролята на майката на момичетата, Несрин.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

 

Netcinema

Вашият коментар