Свободна да избира Епизод 177

Свободна да избира Епизод 177

Боливудската звезда Рупали Гангули грее в ролята на Анупама – независима жена на средна възраст, която се старае да е добра съпруга, снаха и майка. Въпреки че полага големи усилия за това, тя е подложена на критики и тормоз. Всичко това я отдалечава от мечтата й да стане професионална танцьорка.

И все пак ще дойде момент, в който Анупама ще е „Свободна да избира“ как да продължи живота си. Това е и името на сериала, който тръгна по NOVA от 23 октомври. Предстоят сълзливи истории и разочарования. Анупама губи почвата под краката си. Това, което я крепи, са малкият й син Самар и топлото отношение на свекъра Асмук. Но когато разбере, че съпругът й Ванрадж от дълги години поддържа връзка с колежката си Кавия, огорчената жена ще трябва да вземе решение – дали да продължи да прекланя глава или да я изправи гордо. Още в първите седмици от излъчването на сериала българските зрители разбират защо наградите на Рупали Гангули от редица филмови и телевизионни фестивали в Индия в категориите „Най-добра женска роля“, „Най-обещаваща актриса в телевизионен сериал“ и „Най-добра екранна двойка“ са напълно заслужени. А сега нека видим коя е тази чаровна актриса.

Дебют

Родена на 5 април 1977 г. в Калкута, в семейството на режисьора Анил Гангули (1933-2016 г.), Рупали започва актьорската си кариера още като дете. Дебютът й е на седемгодишна възраст във филма на баща й Saheb (1985). След като се появи в някои по-безинтересни за зрителите филми – Angaara (1996) и Dho Ankhen Barah Hath (1997), като тийнейджър, Рупали прави пробив в кариерата си, след като се впуска в телевизията като медицински стажант д-р Симран Чопра в медицинския драматичен сериал Star Plus Sanjivani (2002). Тя печели допълнително признание с ролята си на Мониша Сингх Сарабхай в култовия ситком „Сарабхай срещу Сарабхай” (2004). През 2006 г. тя участва в риалити шоуто Bigg Boss 1, но е изгонена на десетата седмица. По време на кариерата си тя също е участвала в много театрални продукции на хинди, нейните пиеси включват Oye Ki Girl Hain, Selfie и Patte Khul Gaye.

Рупали продължава да играе в много успешни телевизионни сериали, по-специално Baa Bahu Aur Baby (2005) и Parvarrish – Kuchh Hatti Kuchh Meethi (2011), след което си взема отпуск от актьорството. След пауза от седем години тя се завръща със сапунената опера Anupamaa (2020).

ГЛЕДАЙ ТУК И ДРУГИТЕ ЕПИЗОДИ НА СВОБОДНА ДА ИЗБИРА ОТ ТАЗИ СЕДМИЦА

СВОБОДНА ДА ИЗБИРА ЕПИЗОД 176

СВОБОДНА ДА ИЗБИРА ЕПИЗОД 177

СВОБОДНА ДА ИЗБИРА ЕПИЗОД 178

СВОБОДНА ДА ИЗБИРА ЕПИЗОД 179

СВОБОДНА ДА ИЗБИРА ЕПИЗОД 180

Netcinema

Вашият коментар