Свободна да избира Епизод 142

Свободна да избира Епизод 142

Гледай Свободна да избира Епизод 142 с БГ Аудио тук

Боливудската звезда Рупали Гангули блести в ролята на Анупама – самостоятелна жена на средна възраст, която се стреми да бъде добра съпруга, майка и снаха. Въпреки усилията си, тя е подложена на постоянни критики и тормоз. Тези трудности я държат далеч от нейната мечта да стане професионална танцьорка.

Въпреки това настъпва момент, в който Анупама получава „Свободата да избира“ как да продължи живота си. Това е и заглавието на сериала, стартирал на NOVA на 23 октомври. Зрителите са свидетели на емоционални разочарования и сълзливи истории. Анупама изпитва несигурност. Опорите й са нейният младши син Самар и сърдечните взаимоотношения със свекъра си Асмук. Но когато научава, че съпругът й Ванрадж има дългогодишна афера с колега по име Кавия, тя е принудена да вземе трудно решение – дали да продължи да мълчи или да застане гордо. Още от първите епизоди на сериала българските зрители разбират защо Рупали Гангули е носителка на награди от различни филмови и телевизионни фестивали в Индия в категории като „Най-добра женска роля“, „Най-обещаваща актриса в телевизионен сериал“ и „Най-добра екранна двойка“. Сега да разгледаме коя е тази очарователна актриса.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Netcinema

Вашият коментар