Свободна да избира Епизод 140

Свободна да избира Епизод 140

Боливудската звезда Рупали Гангули грее в ролята на Анупама – независима жена на средна възраст, която се старае да е добра съпруга, снаха и майка. Въпреки че полага големи усилия за това, тя е подложена на критики и тормоз. Всичко това я отдалечава от мечтата й да стане професионална танцьорка.

И все пак ще дойде момент, в който Анупама ще е „Свободна да избира“ как да продължи живота си. Това е и името на сериала, който тръгна по NOVA от 23 октомври. Предстоят сълзливи истории и разочарования. Анупама губи почвата под краката си. Това, което я крепи, са малкият й син Самар и топлото отношение на свекъра Асмук. Но когато разбере, че съпругът й Ванрадж от дълги години поддържа връзка с колежката си Кавия, огорчената жена ще трябва да вземе решение – дали да продължи да прекланя глава или да я изправи гордо. Още в първите седмици от излъчването на сериала българските зрители разбират защо наградите на Рупали Гангули от редица филмови и телевизионни фестивали в Индия в категориите „Най-добра женска роля“, „Най-обещаваща актриса в телевизионен сериал“ и „Най-добра екранна двойка“ са напълно заслужени. А сега нека видим коя е тази чаровна актриса.

Дебют

Родена на 5 април 1977 г. в Калкута, в семейството на режисьора Анил Гангули (1933-2016 г.), Рупали започва актьорската си кариера още като дете. Дебютът й е на седемгодишна възраст във филма на баща й Saheb (1985). След като се появи в някои по-безинтересни за зрителите филми – Angaara (1996) и Dho Ankhen Barah Hath (1997), като тийнейджър, Рупали прави пробив в кариерата си, след като се впуска в телевизията като медицински стажант д-р Симран Чопра в медицинския драматичен сериал Star Plus Sanjivani (2002). Тя печели допълнително признание с ролята си на Мониша Сингх Сарабхай в култовия ситком „Сарабхай срещу Сарабхай” (2004). През 2006 г. тя участва в риалити шоуто Bigg Boss 1, но е изгонена на десетата седмица. По време на кариерата си тя също е участвала в много театрални продукции на хинди, нейните пиеси включват Oye Ki Girl Hain, Selfie и Patte Khul Gaye.

Рупали продължава да играе в много успешни телевизионни сериали, по-специално Baa Bahu Aur Baby (2005) и Parvarrish – Kuchh Hatti Kuchh Meethi (2011), след което си взема отпуск от актьорството. След пауза от седем години тя се завръща със сапунената опера Anupamaa (2020).

Netcinema

Вашият коментар