Преплетени съдби Епизод 82 БГ Аудио

Преплетени съдби Епизод 82 БГ Аудио

Историята в премиерната турска поредица се разгръща около трагичната съдба на Дженет (Айча Бингьол), жертва на домашно насилие от страна на своя съпруг.

Годините за нея минават в примирие и мълчание, докато един ден не попада в болница. Осъзнавайки, че дните й са преброени, смелата жена избира да разкрие истината за трудния си живот. Тя се обръща за помощ към Зейнеб (Ирем Хелваджъоглу) – адвокатка, чиято рекламна табела вижда случайно от прозореца на болничната си стая.

Майката на трима сина с тежка съдба дава на младата жена тайно писмо, чието съдържание ще сближи Зейнеб и Халил (Алп Навруз), най-големия син на Дженет. Тъмни тайни от миналото ще бъдат разкрити, а отношенията в семейството ще претърпят драматични обрати.

Адаптиран по известния роман на турския автор Атике Хинчлиер „Сърдечна болка“, сериалът засяга темата за борбата на всички жени по света против домашното насилие. Негови създатели са Сердар Гьозелекли и Айля Хаджъоуларъ.

Към звездния каст се присъединява и Айча Бингьол, която зрителите ще видят в разтърсващото й превъплъщение в образа на Дженет. В ролята на маниакалния й и жесток съпруг Йълмаз влиза актьорът Месут Акуста.

Netcinema

Вашият коментар