Моето име е Мелек Епизод 170

Моето име е Мелек Епизод 170

Гледай Моето име е Мелек Епизод 170 с БГ Аудио тук

Дългоочакваният турски сериал „Моето име е Мелек“ ще направи своята премиера на българския екран на 25 септември. Предаван от понеделник до петък в 21:00 ч. по DIEMA FAMILY, сериалът разказва вълнуващата история на една смела жена, която се бори не само за оцеляване, но и за възстановяване на изгубеното. В главната роля на Мелек се изявява звездата Нехир Ердоган, докато любимците Кутси и Каан Чакър изпълняват ролите на нейния годеник и първата й любов, която носи горчиви спомени. Сред успехите на новия сериал са 9 номинации от Международния филмов фестивал в Измир, включително за най-добра режисура (Джем Акйолдаш) и сценарий (Берфу Ергенекон и Нилюфер Йозчелик).

Напрегнатият сюжет представя зрителите на две близки семейства – Карадаа и Ширхан, които планират да оженят децата си. Въпреки че всичко изглежда идеално, независимата и красива Мелек не желае да се омъжи за Халил (Кутси). В деня на годежа си тя бяга в Берлин с Алпай (Каан Чакър), когото тайно обича. Оттогава нататък баща й, Сеит Али (Мехмед Чевик), се отрича от нея и семействата прекратяват всякакви споменавания за нея. Години по-късно Мелек е щастлива майка на три деца.

Един ден тя научава, че е неизлечимо болна. Бедствието я поразява с пълна сила, когато Алпай я измами, развежда се с нея и поема попечителството над техните деца. Въпреки огромната си болка, Мелек се връща в родината си, за да се помири с баща си и да опита да си изгради живота отново.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И НЕ ПРОПУСКАЙ ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Netcinema

Вашият коментар