Къде да гледаме Не ме оставяй?

Къде да гледаме Не ме оставяй?

Незабравими моменти с много вълнуващи емоции предстоят за любителите на романтичния жанр с премиерния за България сериал „Не ме оставяй“ – от 15 февруари по NOVA. Хитовата поредица разкрива живота на едно от най-заможните семейства в Анкара, чийто подреден свят се преобръща, когато се намесва любовта. Зрителите ще могат да гледат епизодите на сериала всеки делничен ден в 15.00 ч.

Семейство Саяр се радва на откровено уважение и охолен начин на живот. Дженгиз е консервативен баща, който възлага много на по-големия си син. Любимецът на всички Тарък е на път да поеме изцяло бизнеса и да се ожени за дъщерята на дългогодишния му партньор – Мелтем. Един ден обаче нещо се обърква. Тарък се запознава с красивата студентка по право Съла и това слага началото на водовъртеж от събития, които променят живота на семейство Саяр завинаги. Има ли цена любовта и може ли да устои на всички препятствия? Отговорите на тези въпроси предстоят в епизодите на премиерния сериен филм.

„Не ме оставяй“ е един от най-популярните сериали в южната ни съседка, спечелил сърцата на зрителите с вълнуващия си сюжет и отличната актьорска игра. В главните роли се превъплъщават звездите Гьокберк Йълдъръм, Емрах Акдуман, Беркай Вели, Суде Доар, Есенгюл Айпек и др. Поредицата стартира своето излъчване в Турция през 2018 г.

Не пропускайте на 15 февруари началото на премиерния сериал „Не ме оставяй“ от 15.00 ч. по NOVA.

Netcinema

Вашият коментар