Къде да гледаме Любовни афери?

Къде да гледаме Любовни афери?

Риалити форматът на NOVA „Любовни афери“ поставя сложните човешки взаимоотношения в центъра на своите вълнуващи истории. Емоционалните си разкази ще представят хората, които са ги преживели и са събрали смелостта да говорят за това пред камера. Зрителите ще разберат от първо лице през какво са преминали героите, как са се справили с драматичните събития и каква поука са си извадили накрая.

Предаването проследява завладяващи истории по действителни случаи за любовни триъгълници, предателства, грешки, прошка, раздяла или ново начало. Всяка една от тези истории е пресъздадена чрез възстановки от непрофесионални актьори.

„Любовни афери“ дава интересен поглед върху сложността на процесите, които протичат в най-съкровените отношения между хората. В един епизод се представят две различни истории. Емоцията на героите ще стигне до зрителите по много близък и личен начин – през гледната точка на всяка една от страните, замесени в проблемната ситуация. А преценката кой е прав в тези заплетени случаи, остава за зрителя.

Не пропускайте „Любовни афери“ от 23 февруари по NOVA.

Netcinema

Вашият коментар