Къде да гледаме Златно момче?

Къде да гледаме Златно момче?

В центъра на историята на най-провокативния турски сериал „Златно момче“ (Yalı Çapkını) е Ферит Корхан (Мерт Рамазан Демир) – богат наследник на знатна бижутерска фамилия, който с лекомисленото си и фриволно поведение, както и с безбройните си авантюри, докарва до отчаяние цялото си семейство. За да даде урок на внука си, винаги поставящ пороците над здравия разум, дядо му Халис Ага решава да го ожени за скромно момиче от своя роден край, което да се опита да го вкара в правия път.

Новината, че Халис Корхан търси булка за внука си, бързо се разпространява сред съгражданите му в анадолския град Антеп, където патриархалните порядки са на почит, а думата на главата на семейството – закон. Избраница на фамилия Корхан става Суна от семейството на алчния Кязъм, чиято единствена надежда да забогатее е задомявайки двете си красиви дъщери за заможни съпрузи. Въпреки че първоначално своенравният Ферит категорично се противопоставя на волята на дядо си да се „обремени“ толкова млад, той остава приятно изненадан от атрактивния външен вид на сестрата на Суна – Сейран (Афра Сараджоолу) – и намеква, че предпочита нея за своя съпруга.

Бракът е уреден, а животът на младата девойка претърпява пълен обрат, когато влиза като снаха в дома на семейство, изпълнено с тайни, интриги и лъжи. Какво ще последва, когато на прага на първата брачна нощ Ферит запознае Сейран с жената, с която няма намерение да прекрати своята дългогодишна неангажираща авантюра? Дали бедното момиче от Антеп ще се съгласи на примамливото предложение на съпруга си да живее в охолство, прикривайки похожденията му? Възможно ли е нескритата неприязън помежду им да прерасне в красива любовна история?

Изключителният успех на сериала в цял свят несъмнено се дължи както на грабващия, модерен и динамичен сюжет, така и на отличната актьорска игра на двамата главни актьори – Мерт Рамазан Демир и Афра Сараджоолу, които се превръщат в категорични любимци на зрителите. Химията помежду им е толкова силна, че се пренася и извън снимачната площадка. Афра е позната на публиката с главната си роля в хитовия сериал „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“, а Мерт дава сериозна заявка да спечели сърцата на българските зрители с безспорния си талант и чар.

Netcinema

Вашият коментар