Къде да гледаме Безпощаден?

Къде да гледаме Безпощаден?

Даган е войник, който служи в Изтока. От две години е далеч от родния си град… Той се завръща, за да си вземе отпуск за психическо здраве след някои травматични събития, които е преживял. Но когато се завръща в квартала си, не може да намери нищо така, както го е оставил.

Отчуждената му приятелка Айдан е изчезнала. С него изпитват толкова страстна любов, че дори когато са разделени, не са напълно разделени, така че това, че не могат да я открият, е много мъчително за Даган… Семейството му е разбито, той научава, че сестра му е избягала с мъж, брат му е напуснал училище и е започнал да върши мръсна работа, баща му и майка му са обидени. Оказва се, че Даган е бил човекът, който е поддържал къщата, но когато той си е тръгнал, всичко се е разпаднало.

Нещата в квартала не са същите като преди, наоколо има лоши хора, старите му приятели са замесени в различни незаконни дейности. В такава хаотична среда се появява и типът, наречен Мениджър. Той предлага на Даган работа. „Тригер“ Въпреки че в началото Даган яростно отрича, той се оказва в центъра на неприятностите, за да защити най-добрия си приятел Самет.

Когато Самет умира, Даган се съгласява да работи като наемен убиец, за да изплати дълга си към директора, в противен случай детето и съпругата на Самет ще умрат!След като научава, че приятелят ѝ Айдън има връзка с друг мъж, психологията ѝ се влошава напълно.Мечтите му да си я върне са разбити.От друга страна, той осъзнава, че семейството и близките му са в опасност заради работата му.Ако иска да върши тази работа и да защити близките си, трябва да стане още по-брутален и..

Netcinema

Вашият коментар