Като две капки вода 13.05

Като две капки вода 13.05

Гледай тук Като две капки вода на 13.05

„Любимото шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” се завръща на NOVA тази пролет с дванадесети сезон. След 11 успешни сезона и общо 148 предавания на живо, най-популярното развлекателно шоу в историята на българската телевизия ще представи новите звезди, които ще се състезават за титлата „Най-добър имитатор“.

Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро отново ще бъдат домакини, водейки зрителите и участниците през най-ожиданото и неповторимо музикално пътешествие със своя неподражаем хумор.

Преди старта на дванадесетия сезон, зрителите ще имат възможността да гледат благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“, организирана от NOVA в сътрудничество с УНИЦЕФ България.

След успешното събиране на средства за три инициативи на Детския фонд на ООН миналата година, тази година шоуто подкрепя каузата за превенция на насилието срещу деца във всичките му форми.“

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И НЕ ПРОПУСКАЙ ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Netcinema

Вашият коментар