Златно момче Сезон 2 Епизод 36 БГ Аудио

Златно момче Сезон 2 Епизод 36 БГ Аудио

Гледай Златно момче Сезон 2 Епизод 36 с БГ Аудио тук

Сезон две на известния турски сериал „Златно момче“ ще бъде пуснат за пръв път на канала bTV Story един ден след завършването на първия сезон.

Крайът на първия сезон е днес, 1 април, и от вторник ще продължи вълнуващата сага с новия сезон, излъчван в делничните вечери от 20:00 часа по bTV Story.

„Златно момче“ разказва изключителната любовна история на двама млади хора, чиято дръзка и страстна връзка предизвика огромен интерес по света и превърна сериала в едно от най-обичаните заглавия за 2023 г. и продължава да бъде в топа и през 2024 г.

Сюжетът проследява историята на любовта между богат, но крайно небрежен млад мъж от Истанбул и скромна девойка от Антеп, принудени да встъпят в брак.

В основата на тази история, базирана на истински събития, стои Ферит Корхан (Мерт Рамазан) – богат наследник, чието лекомислено поведение и многобройни приключения възмущават семейството му. За да научи внука си на урок, главата на семейството го омъжва за скромно момиче, което трябва да го въведе в правия път. Бракът е уреден, двата свята се сблъскват, а лицемерието и лъжите се изправят срещу чистите и красиви души.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И НЕ ПРОПУСКАЙ ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Netcinema

Вашият коментар