Златно момче Сезон 2 Епизод 25

Златно момче Сезон 2 Епизод 25

Вторият сезон на хитовия турски сериал „Златно момче“ ще направи ексклузивната си премиера в ефира на bTV Story само ден след края на първия сезон.

Развръзката на първи сезон е днес, 1 април, а от вторник вълнуващата история продължава с актуалния втори сезон – всеки делник от 20:00 по bTVStory.

„Златно момче“ разказва необикновената любовна история на двама млади, чиято смела и бурна връзка предизвика международен отзвук и превърна сериала в едно от най-популярните заглавия за 2023 г., а вече и за 2024 година в цял свят.

Сериалът проследява необикновената любовна история на заможен, но крайно безотговорен младеж от Истанбул и скромно момиче от Антеп, които са принудени да сключат брак.

В центъра на историята, базирана на реални събития, е Ферит Корхан (Мерт Рамазан) – богат наследник, който с фриволното си поведение и безбройни авантюри, докарва до отчаяние семейството си. За да даде урок на внука си, главата на семейството го жени за скромно момиче, което да се опита да го вкара в правия път. Бракът е уреден, двата свята се сблъскват, лицемерието и лъжите се срещат с чистите и красиви души.

Netcinema

Вашият коментар