Есента на демона Епизод 6

Есента на демона Епизод 6

Вторият сезон на криминалната драма – „Есента на демона“, ще прикове вниманието на зрителите с нови мистични загади и най-високо продукционно качество

Тази пролет в ефира на NOVA стартира дългоочакваното продължение на един от най-успешните български сериали – „Дяволското гърло“. Новата история носи името „Есента на демона“ и е първата телевизионна поредица, спечелила престижното отличие „Златна роза“. Тя ще впечатли публиката с интригуващ сюжет и най-високо продукционно качество. Вторият сезон на криминалната драма ще постави героите пред серия мистериозни криминални случаи и тежки престъпления, разиграващи се на фона на величествения и мистичен град Велико Търново. Предстоящият сезон на филмовата продукция затвърждава стратегическия ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да подкрепя развитието на българското филмопроизводство и да го представя на международния пазар.

„Есента на демона“ ще събере отново любимите герои Мия Язова и Филип Чанов, в чиито роли влизат изключителните актьори Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Този път двамата полицаи ще трябва да разплетат сложна мистерия, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове. В продължението на криминалната драма зрителите ще могат да проследят разследване, изпълнено с много мистика от езотериката и българската история, постоянно напрежение, провокации и изненадващи разкрития.

В новия сезон на сериала участие взимат едни от най-обичаните и талантливи български актьори. Към главните герои ще се присъединят Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други.

Завладяващият сценарий е дело на Иван Спасов, а режисьор на „Есента на демона“ е Павел Веснаков. Продуцент и на втория сезон на сериала е Евтим Милошев и продуцентска компания Dream Team Group.

Netcinema

Вашият коментар