Есента на демона Епизод 12

Есента на демона Епизод 12

Гледай Есента на демона Епизод 12 тук

„Есента на демона“ отново ще събере любимите ни персонажи Мия Язова и Филип Чанов, изиграни от великолепните Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Този път двете полицаи ще бъдат изправени пред трудната задача да разнищят заплетена мистерия, свързана с поредица убийства в един от най-очарователните български градове. Продължението на криминалната драма ще предложи на зрителите да проследят разследването, обагрено с много мистика от езотеричния свят и българската история, постоянно напрежение, предизвикателства и неочаквани разкрития.

В новия сезон на сериала се включват някои от най-обичаните и талантливи български актьори. Към основния състав ще присъединят имена като Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски, и други.

Захватващият сценарий е написан от Иван Спасов, а режисьор на „Есента на демона“ е Павел Веснаков. Евтим Милошев продължава като продуцент на сериала, с подкрепата на продуцентската компания Dream Team Group.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И НЕ ПРОПУСКАЙ ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Netcinema

Вашият коментар