БТВ НА ЖИВО

Една от най-популярните телевизии в България в момента е BTV. Тя се утвърди като водещ канал в страната през годините. Със своя богат програмен формат и качествено съдържание, телевизия БТВ привлича голям брой зрители и заема високи позиции в класациите на телевизионните канали.

Историята на телевизия БТВ започва през 2000 година, когато каналът е основан. Той се появява на мястото на легендарният за времето си Ефир 2. От самото начало той се отличава с иновативен подход към медийната среда и успешно се конкурира с другите телевизии в страната. БТВ бързо става популярен избор за българските зрители, които гледат разнообразни телевизионни предавания и сериали.

През годините телевизия БТВ продължава да развива своя програмен формат и да предлага на зрителите си новаторски и интересни предавания. Каналът има широка гама от развлекателни и информативни програми, включително новини, сериали, реалити шоута и ток-шоута. Това прави БТВ истинският избор за разнообразна и качествена телевизионна забава.

Популярни предавания по БТВ

Освен богатата програма, телевизия БТВ се отличава и с високото качество на предаванията си. Каналът винаги се стреми да осигури на зрителите си най-доброто в ефира и да предложи актуална и интересна информация. През годините в ефира на националната телевизия са излъчвани десетки риалити програми с различен успех. Траен отпечатък в съзнанието на зрителите оставят формати като „Мюзик айдъл“; „Форт Бояр“; „Сървайвър“; „Гласът на България“; Dancing Stars“; „Ясновидци“; „Фермата“ и редица други.

Трябва да отбележим, че БТВ инвестира огромни средства в създаването на български сериали и филми. Сред някои от най-успешните й продукции са „Стъклен дом“; „Столичани в повече“; „Седем часа разлика“; „Домашен арест“; „Революция Z“ и други.

Разбира се, БТВ дава място за излъчване на много външни продукции, филми и сериали. Сред които хитови холивудски филми; турски сериали; музикални концерти; документални филми и т.н.

С усилията си за постоянно подобрение на програмата, БТВ успява да запази лоялността на публиката си и да привлича нови зрители.

Спорт по БТВ

Спортът е основна част от програмите на БТВ. Още с навлизането си на пазара в България, BTV стартира ударно с излъчването на най-комерсиалния футболен турнир – Шампионска лига, който е част от нейния ефир в продължение на повече от 20 години. Спортният акцент обаче, е заложен в друг канал, който е част от медийната група на BTV – Ring. Там може да гледате много футбол; волейбол; бойни спортове и редица други предавания.

BTV Media Group канали

Групата разполага с разнообразни медийни платформи, включително телевизионни канали, радиостанции, онлайн портали и дигитални платформи. Телевизионните канали включват: Би Ти Ви Комеди, Би Ти Ви Синема, Би Ти Ви Екшън, Би Ти Ви Стори и Ринг ТВ. BTV Radio и Voyo пък са останалите платформи, които са част от радио и телевизионните платформи на медийната група.

Днес телевизия БТВ остава един от водещите телевизионни канали в България и продължава да радва зрителите си с разнообразна и качествена програма.

Емблематични лица на BTV

През годините в каналите на БТВ са преминали много телевизионни водещи; журналисти; актьори и популярни лица, но няма как да не отбележим част от тях, които са неизменно свързани с медията. Макар и някои от тях вече да не работят в медията, то именно тя им дава път в тяхното професионално развитие. Като лица на BTV можем да споменем Ани Салич; Юксел Кадриев; Слави Трифонов; Гена Трайкова; Венелин Петков; Краси Минев; Алекси Сокачев; Деси Стоянова и т.н.

Официален сайт, на който може да гледате БТВ на живо: https://btvplus.bg/live/

Netcinema

Вашият коментар