БТВ ЕКШЪН НА ЖИВО

Би Ти Ви Екшън е телевизионен канал, който е насочен към мъжката аудитория и предлага разнообразни предавания, спортни събития, документални сериали и екшън филми.

През 2010 г. CME придоби BTV Media Group (собственик на каналите BTV, BTV Comedy, BTV Cinema) от News Corporation. На 22 януари 2011 г. телевизионният канал PRO.BG беше интегриран в структурата на BTV Media Group и преименуван на BTV Action. От 7 октомври 2012 г., започва излъчването във формат 16:9 и в HD качество.

Каналът излъчва някои от най-популярните спортни събития като Шампионската лига, Лига Европа, Шампионска лига по волейбол, Купата на Испания и други. През 2012 година започва излъчването на Шампионската лига в HD формат, а в 2013 година финалът на турнира е излъчен дори в 3D формат. Би Ти Ви Екшън също така излъчва квалификации и състезания от немския автомобилен шампионат ДТМ. На 27 ноември 2015 година, Би Ти Ви обявява чрез своя уебсайт, че е закупил правата за излъчване на испанския футболен турнир Купата на Испания, които се излъчват и в момента.. Каналът продължава да привлича вниманието на феновете на спорта и екшъна със своето разнообразие от програми и събития.

Какво можем да гледаме по BTV Action?

В неговия ефир се излъчват не само някои от най-интересните спортни събития от цял свят. Споменахме вече, че зрителите могат да се насладят на живи предавания от различни спортове като футбол, волейбол, бокс, ММА, скейтбординг и много други. BTV Action е мястото, където може да сте наясно с най-новите спортни новини и да гледате любимите си отбори в действие.

Освен спортните предавания, по BTV Action се излъчват и богато разнообразие от филми и сериали. Зрителите могат да се насладят на актьорски изпълнения на световноизвестни звезди, както и на вълнуващи сюжети и ефектни спецефекти. Както „подсказва“ името на канала – основните филми, които се излъчват са екшъни, но не е тайна, че в програмата има за всекиго п нещо – Драми, комедии, научно-популярни филми – всичко това може да се види по BTV Action.

Документалните програми също са част от разнообразието, което предлага канала. Зрителите могат да се запознаят с различни аспекти на света около тях – култура, история, природа, наука. Тези програми се отличават с високо качество на съдържание и интересни информации, които ще провокират ума на всеки зрител.

Най-интересното в ефира на BTV Action

В ефира на Би Ти Ви Екшън може да гледате много хитови холивудски филми и сериали. Като сред най-популярните продукции излъчвани в програмата се отличават заглавия като:

– Умирай Трудно
– Транспортер
– Джурасик парк
– Кръстникът
– К-9

и още много други филми, които се излъчват в специални часови пояси като „Бандата на Екшън“. В програмата ще откриете премиерни за България филми, както и класически филми от близкото минало. Любителите на сериали също трябва да хвърлят по едно око на програмата на BTV Action, тъй като в нея присъстват заглавия като:

– Кобра
– Монк
– Скорпион
– Южен вятър
– Ел Чапо
– Час пик
– Луцифер
– Алкатрас
– В.И.П
– Ренегат
– Спартак: Кръв и пясък

и много други. Всички предавания; филми и сериали излъчващи се или излъчвани вече може да откриете в сайта на BTV Media Group. И не на последно място трябва да посочим, че в ефира на Би Ти Ви Екшън може да наблюдавате На Живо най-интересните двубои по футбол от Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите, както и срещите от турнира за Купата на Краля в Испания.

BTV Action е каналът, който всеки „мъж“ би трябвало да хареса, а и не само. Много спорт, филми и качествено съдържание ви очаква в програмата на телевизията. С разнообразието от предавания, които предлага, телевизията успява да задържи зрителите пред екрана. Затова не пропускайте да се насладите на всичко това, като предлага програмата на BTV Action!

Netcinema

Вашият коментар