Алфа Епизод 13

Алфа Епизод 13

Гледай Алфа Епизод 13 тук

Ексклузивната работа на режисьорите Димитър Коцев – Шошо и Петър Крумов над сериала е оценена високо. В интервю за Булевард България, Шошо разкрива, че сериалът променя стандартите в българската телевизия и демонстрира възможностите за „телевизионно кино“ в страната, въпреки ограниченията на малкия бюджет в сравнение с гиганти като Netflix и HBO. Според него успехът се дължи на мотивирания екип и професионалната работа на продуцентите.

Филмът „Алфа“ също впечатлява с изключителната работа на оператора Александър Станишев, чийто обектив улавя уникалния дух на града в стил, сравним с този на най-доброто кино.

Сценарният екип, включващ Димитър Христов – Кевин, Яна Борисова и Димитър Коцев, допринася значително за успеха на сериала с автентичния диалог между персонажите. Рядко се среща в български продукции такава естественост в разговорите, без изкуствени клишета и банални фрази. Динамичният диалог и интимните перспективи към персонажите ефективно променят темпото чрез монтажа, като разкриват и най-искрените актьорски изпълнения.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Netcinema

Вашият коментар